Enguany, la Processó Cívica del 9 d’Octubre acollirà la Maror Blava més reivindicativa i festiva dels últims anys, una activitat oberta i participativa a la qual s’acullen centenars de ciutadans particulars de totes les edats i families sanceres cada any.

La Maror Blava es celebra des de que en 2013 els dirigents de Círcul Cívic Valencià i Plataforma Valencianista començaren a organisar-la, sense fer us de les marques de les entitats, i ha arribat a aglutinar a la pràctica totalitat d’entitats cíviques i culturals valencianistes, encara que les llabors d’organisació de la Maror Blava mai han estat circunscrites a entitats ni a marques polítiques, per a preservar el seu caràcter ciutadà.

Enguany, els organisadors voluntaris de l’event més multitudinari i significatiu del valencianisme recent, han acordat que la pancarta unitària porte cinc consignes molt expeditives, cinc «claims» en els quals l’inmensa totalitat de la ciutadania valenciana va a estar d’acort, i que han estimat requisits necessaris «per a que esta terra i la seua gent recupere la dignitat i la senda de prosperitat que mereix». Vos mostrem ací el material de posteig que han preparat els organisadors per a comunicar dites consignes de la pancarta:

Imàgens de la #MarorBlava d’atres anys, un event molt festiu, molt cívic, molt familiar, fruït de la concòrdia i de la voluntat de centenars de valencians de reivindicar junts, sense sectarismes, personalismes ni sigles, lo millor per al poble valencià.

VOS ESPEREM EL 9 D’OCTUBRE A PARTIR DE LES 11h FRONT AL BALCÓ DE L’AJUNTAMENT PER A PARTICIPAR UN ANY MÉS -I ENGUANY UN MOMENT DECISSIU PER A FER FORÇA JUNTS REIVINDICANT LES URGENTS CONSIGNES DE LA NOSTRA PANCARTA UNITÀRIA- EN LA TRADICIONAL I CÍVICA MAROR BLAVA. CAMISETA BLAVA, SENYERA I ESPIRIT DE VALENCIANIA I FESTIVITAT, EN EL DIA DE LA PÀTRIA VALENCIANA.

1

Por admin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *